Afslanken? Zonder oefeningen, dieet of pillen!


Eindelijk is het mogelijk om zonder al te veel moeite je figuur aanmerkelijk te verbeteren. Deze nieuwe methode met de DS TURBO, werkt rechtstreeks in op de vetstofwisseling waardoor rondingen, vetkussentjes en plaatselijke vetophopingen verdwijnen. Ook de vochthuishouding wordt sterk beïnvloed. Hierdoor wordt uw huid snel glad en strak.


Direct resultaat


Met de S.A.R.F.I. methode van de DS TURBO kunt u al vanaf de eerste behandeling resultaten zien en voelen. Men kan op de behandelde plaatsen een verlies van 1-3 cm huidomvang verwachten. Een langdurig positief resultaat geeft de methode als een kuur gevolgd wordt van 10-12 behandelingen. De regelmaat van de behandeling is hierbij belangrijk, evenals veel water drinken.


Doeltreffend en betaalbaar


Het resultaat geeft niet alleen verlies van vet, maar uw huid wordt ook weer stevig en glad. De cellulitis wordt sterk minder en de huid ziet opnieuw jonger uit. Door zelf eerst een behandeling te ondergaan zijn wij overtuigd van de doeltreffendheid van deze behandeling. De benen en buik worden weer strak en met heel weinig moeite. De behandelingen duren per keer een half uur, zijn uitermate prettig om te ondergaan en zijn zeker niet duur.


De werking


Omdat bijv. cellulitis het gevolg is van een verkeerde vet/vocht huishouding in het lichaam, worden in het eerste gedeelte van de behandeling de vetdeeltjes kleiner gemaakt en worden de waterdeeltjes meer vloeibaar. In het tweede gedeelte van de behandeling worden ze afgevoerd.


Antirimpel behandeling > lees verder

Acne behandeling met La Cure Dode Zee mineralen..? > lees verder

Afslanken & meer

Vraag 
vrijblijvend 
om meer informatie

Salon Trees  |  Pelmolensstraat 35  |  0618 78 36 49  | info@salontrees.nl