Schoonheidssalon

Micro needling en lichttherapie zijn twee nieuwe technieken om huid- veroudering te voorkomen of te herstellen.


Met de SkinLED-roller kunt u veilig en bijzonder effectief rimpels, littekens, grove poriën, striae, huidslapte, huidveroudering, pigmentatie en acne behandelen. Zonder chemische middelen worden actieve werkstoffen zacht en diep de huid ingerold.


Micro needling stimuleert de productie van collageen en elastine.

Het LED licht stimuleert deze aanmaak nog eens extra en ook de werking van de ingerolde werkstoffen. Afhankelijk van de huidconditie kan de behandeling in kuurverband plaatsvinden.


Wat is microneedling?


Microneedling is een bewezen methode om de huid te verjongen en te verbeteren. Een roller met 200 fijne micronaaldjes van chirurgisch staal penetreren de huid nagenoeg pijnloos en zonder grote beschadigingen te geven. Zo ontstaan er microscopisch kleine kanaaltjes in de huid.


De huid gaat dit herstellen door nieuw weefsel aan te maken en de celvernieuwing wordt hierdoor gestimuleerd. Het resultaat is een stevige gezonde huid met minder rimpels en pigmentatie. Gelijktijdig wordt een serum exact daar ingesluisd waar het optimaal zijn werk kan doen. En, dat maar liefst 200x meer dan wanneer deze gewoon op de huid wordt aangebracht.


Wat is LED lichttherapie?


De werking van licht op onze huid is door NASA onderzocht en gepubliceerd. Het licht zorgt voor biologische en chemische reacties in de huid. Al het licht wordt door de mitochondrium (de energiecentrale van de cel) geabsorbeerd. De ontstane energieproductie stimuleert de aanmaak van enzymen en ook het afweermechanisme in de huid wordt verbeterd.

Skin therapie

Salon Trees  |  Pelmolensstraat 35  |  0618 78 36 49  | info@salontrees.nl

Informeer geheel vrijblijvend naar onze concurrende tarieven voor deze behandeling